Recette: Délicieux Galette des rois

Galette des rois. Place the almond paste into a food processor or blender with about half of the sugar, and process until well blended. The galette des rois, celebrating Epiphany, the day the Three Kings (les rois) visited the infant Jesus, is baked throughout January in France. Composed of two circles of puff pastry sandwiching a frangipani filling, each comes with a crown and always has a trinket, called a fève, or bean, baked into it.

Galette des rois Stir in the almonds, then the egg, rum and vanilla. Beat until smooth with a fork. A galette des rois is made of an irresistibly creamy almond filling sandwiched between two flaky, buttery layers of puff pastry. Vous pouvez cuisiner Galette des rois utilisant 6 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Galette des rois

  1. Vous avez besoin 2 of pate feuilletée.
  2. C'est 140 g of poudre d'amandes.
  3. Préparer 100 g of sucre.
  4. Vous avez besoin 2 of oeuf.
  5. Préparer 75 g of beurre.
  6. Préparer 1 of fièvre.

The ingredients for almond cream all go into a food processor to blend, and then the paste is spread onto store-bought puff pastry, making this impressive cake simple to put together. You may also see it in other French-speaking countries and regions with Christian traditions (like Québec) or in other places with French expat communities. Bolo-rei, ( lit. 'king cake') is a traditional Portuguese cake eaten from the beginning of December until Epiphany. Découvrez cette recette de galette des rois maison qui est sans aucun doute meilleure et bien moins chère que celles du marché.

Galette des rois instructions de recette

  1. Dans un saladier mélanger la poudre d'amande,sucre,les 2oeuf et le beurre mou.
  2. Placé la pâte feuilletée dans un moule à tarte piquer la.
  3. Ajoutez la garniture sur la pâte feuilletée est caché la fièvre dedans.
  4. Recouvrir la 2eme pâte feuilletée collé bien les bordures.
  5. Faire des dessins sur la pate et badigeonner de jaune d'oeuf.
  6. Enfourner pendant 20min a 30min a 200c.

Vous n'êtes pas obligé de rajouter la poignée d'amandes de la fin même si elle est tellement bonne! Dans un saladier, mélangez le beurre mou avec le sucre en poudre et la poudre d'amande. What's inside a galette des rois? The stuffing was crème d'amande , not frangipane. There is a lot of confusion between the two, so here's the difference: crème d'amande (almond cream) is a simple mix of butter, sugar, ground almonds, and eggs, more or less in equal parts.

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